Un ofiţer de Poliţie din Harghita a murit de Covid-19 în Spitalul Militar Braşov. Mesajul emoţionant al colegilor

Un ofiţer de Poliţie din Harghita a murit de Covid-19 în Spitalul Militar Braşov. Mesajul emoţionant al colegilor

Subinspectorul de poliţie Ştefan Sbîrcea FOTO IPJ Harghita

Bărbatul decedat avea 48 de ani, era tatăl a doi copii şi se îmbolnăvise la jumătatea lunii noiembrie. În răstimpul de circa trei săptămâni starea lui s-a agravat continuu până când corpul i-a cedat.

Un subinspector de la Poliţia Miercurea Ciuc, diagnosticat cu COVID-19, a murit la Spitalul Militar din Braşov, fiind primul deces cauzat de noul coronavirus înregistrat la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita.

Pe pagina de Facebook a Poliţiei harghitene se precizează că subinspectorul Ştefan Sbîrcea avea 48 ani şi era bolnav de la jumătatea lunii noiembrie.

„Poliţiştii harghiteni deplâng pierderea unui camarad de nădejde. Subinspectorul de poliţie Ştefan Sbîrcea, tatăl a doi copii, s-a stins la Spitalul Militar Braşov, după o luptă acerbă pentru viaţă, pornită la jumătatea lunii noiembrie. Ofiţerul făcea parte din colectivul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Miercurea Ciuc, acolo unde era aşteptat să revină biruitor după această grea şi cumplită încercare, colegii ştiindu-l dârz, puternic şi dornic de viaţă. Din păcate, la doar 48 de ani, poliţistul a făcut un ultim pas din lume, din viaţă, spre cele veşnice. Îi suntem alături familiei îndurerate, iar lui Ştefan îi dorim, din suflet, iertare şi neuitare!", se arată în postarea de pe Facebook.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Constanţa, în carantină de trei săptămâni. Cum explică autorităţile faptul că numărul infectărilor nu scade

O femeie din Bihor, atenţionată de poliţişti să-şi pună masca, i-a înjurat şi a fugit. Ce a urmat VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările