Klaus Iohannis, despre lipsa autostrăzii spre Braşov: „Recomand o vizită în centrul Capitalei să vedeţi lipsă de mobilitate. Să nu ne pierdem speranţa“

Klaus Iohannis, despre lipsa autostrăzii spre Braşov: „Recomand o vizită în centrul
Capitalei să vedeţi lipsă de mobilitate. Să nu ne pierdem speranţa“

Klaus Iohannis s-a aflat într-o vizită oficială la Braşov. FOTOSimona Suciu

Prezent la Braşov la o dezbatere despre domeniul cercetării, preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat şi despre lipsa infrastructurii, mai ales că autostrada Comarnic-Braşov este aşteptată de ani buni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristian Macedonschi, consilier local, l-a întrebat pe Klaus Iohannis ce se întâmplă cu infrastructura. „Orice dezvoltare în domeniu economic sau al cercetării are nevoie de infrastructură. Lipsa autostrăzilor înseamnă o lipsă de mobilitate. Ce se poate face pentru a rezolva această problemă?“, a întrebat Cristian Macedonschi.

Preşedintele i-a răspuns cu o invitaţie la Bucureşti. „Recomand o vizită în centrul Capitalei să vedeţi lipsă de mobilitate. Braşovul stă bine, deşi este adevărat că nu există o autostradă aici. Niciunul din Guvernele din ultimii 20 de ani nu a performat cum a promis în capania electorală. Să nu ne pierdem speranţa“, a spus preşedintele Klaus Iohannis.

Autostrada Comarnic-Braşov a fost promisă în ultimii zece ani în toate campaniile electorale. Până acum nu s-a făcut niciun metru. În schimb, în fiecare weekend, iar vara şi în cursul săptămânii, traficul pe Valea Prahovei mai ales în zona Buşteni-Sinaia este îngreunat din cauza numărului foarte mare de maşini care circulă pe DN 1 între Braşov şi Bucureşti. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările