Grup de 15 persoane reţinute după bătaia cu topoare de la Săcele

Grup de 15 persoane reţinute după bătaia cu topoare de la Săcele

Bătaie cu topoare FOTO ştiri.md

După ce sâmbătă, 20 noiembrie, trei bărbaţi au intrat peste un altul în casă, în oraşul braşovean Săcele, poliţiştii au continuat cercetările şi au reţinut nu mai puţin de 15 persoane, între care 3 femei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bătaia cu topoare de sâmbătă, 20 noiembrie, de la Săcele s-a lăsat cu numeroase reţineri de persoane. Nu mai puţin de 12 bărbaţi şi 3 femei au ajuns în arestul Poliţiei Braşov, după ce ancheta a continuat în această săptămână. 
 
„În continuarea cercetărilor privind conflictul spontan petrecut la data de 20 noiembrie 2021, pe raza municipiului Săcele din judeţul Braşov, poliţiştii au stabilit faptul că mai multe persoane, având asupra lor obiecte contondente, ar fi pătruns, fără drept, prin forţarea porţii de acces, în curtea unui imobil, unde ar fi distrus mai multe bunuri şi ar fi exercitat acte de violenţă şi incitări la violenţe în public, tulburând ordinea şi liniştea publică”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, agent principal Nadia Olaru.
 
Iniţial, poliţiştii au aflat că trei bărbaţi au intrat cu topoarele peste un altul, în locuinţa celui din urmă, care a şi ajuns la spital, grav rănit. Cercetările au continuat în zilele următoare şi anchetatorii au aflat că numărul persoanelor implicate a fost mult mai mare. 
 
„În urma unui complex de activităţi investigativ-operative efectuate în cauză, poliţiştii au identificat şi condus la audieri 23 de persoane bănuite că ar fi fost implicate în conflict. 
 
Ulterior,  în baza probatoriului administrat, 15 dintre acestea, respectiv 12 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 ani şi 43 ani şi 3 femei, cu vârste cuprinse între 19 ani şi 57 ani, toţi din municipiul Săcele, judeţul Braşov, au fost reţinute pentru 24 de ore şi introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov”, a adăugat Nadia Olaru.
 
Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei. 
 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările