CAS Braşov o tot bagă şi o scoate... online

Casa de Asigurări de Sănătate continuă să se joace cu publicarea „listei ruşinii" pe care se regăsesc peste 30.000 braşoveni, aşa-zişi datornici la contribuţia de asigurări sociale de sănătate.

Ştiri pe aceeaşi temă


Dacă ieri, pe site-ul Casei reapăruse - după cum au susţinut reprezentanţii Prefecturii, la ordinul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate - lista contribuabililor datornici, cu informaţii personale, respectiv adresa exactă de domiciliu, în această dimineaţă pe site a fost postat un nou document care conţine doar numele asiguratului şi numărul deciziei de impunere.

„Lista ruşinii" a fost publicată pe site-ul CAS Braşov la finele săptămânii trecute şi încălca flagrant Legea publicarii datelor cu caracter personal, conţinând pe lângă numele şi prenumele datornicilor, şi adresa completă de domiciliu, precum şi suma pe care aceştia ar trebui să returneze Statului.

Ne întrebăm retoric, dacă ieri era valabil ordinul CNAS de publicare a datelor cu caracter personal, astăzi, nu mai este?

Cititţi în continuare despre jocurile făcute, online, de CASJ cu acestă listă începând de vinerea trecută:

„Lista ruşinii“ a fost retrasă de pe site-ul CAS Braşov

„Lista ruşinii“, republicată, în varianta cenzurată

„Lista ruşinii”, republicată cu tot cu adrese personale

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările