Braşovul va avea în 2011 sensuri giratorii noi

Braşovul va avea în 2011 sensuri giratorii noi

Foto: arhivă

În şedinţa publică a Consiliului Local pentru stabilirea bugetului Municipiului Braşov pe anul 2011 s-au stabilit priorităţile pentru anul în curs.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, pentru modernizarea străzilor din Braşov a fost repartizată suma de 63,22 milioane de lei, adică 13,09% din bugetul total de cheltuieli pe 2011.

Această suma va fi folosită, în primă instanţă, pentru amenajarea a două noi sensuri giratorii la intersecţia Hărmanului cu Vlahuţă, dar şi în zona Gemenii.

În ceea ce priveşte transportul public de persoane, autorităţile locale vor să cumpere în 2011 zece autobuze şi să înfiinţeze o nouă linie de troleibuz pe tronsonul Aurel Vlaicu - Gării, acolo unde a fost scos traficul greu.

Totodată, din bugetul alocat transportului în comun, edilii locali au ca obiective acoperirea a 50% din costul abonamentelor pentru elevi, transportul gratuit pentru veteranii de război, revoluţionari, dar şi acoperirea a 50% din costul biletelor pentru pensionari.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările