Autobuz fără lunetă, care circula între Făgăraş şi Braşov, ţinta ironiilor pe reţelele sociale. Reacţia Poliţiei

Autobuz fără lunetă, care circula între Făgăraş şi Braşov, ţinta ironiilor pe reţelele sociale. Reacţia Poliţiei

Un autobuz a circulat între Făgăraş şi Braşov fără lunetă FOTO Claudiu Began

Un autobuz al firmei Transbus Codreanu a circulat între Făgăraş şi Braşov cu o perdea în loc de lunetă. Pasagerii s-au distrat pe seama stării vehiculului, iar internauţii au făcut şi ei numeroase glume pe această temă

Ştiri pe aceeaşi temă

Un autobuz al firmei braşovene Transbus Codreanu a circulat fără luneta care ar fi trebuit să existe în partea din spate a autovehiculului. „Bună Ziua, Făgăraş!” spune că pasagerii autobuzului Transbus Codreanu care a plecat din Făgăraş miercuri, 25 mai, la ora 8.00, au constatat, pe drumul spre Braşov, că luneta autovehiculului de transport în comun lipseşte total. Făgărăşeanul Claudiu Began, pasager în autobuz, a postat imaginile pe Facebook.
 
Reprezentanţii Transbus Codreanu au explicat că luneta a fost comandată, dar livrarea întârzie. Până să vină geamul lipsă, a fost pusă o placă de plexiglas, dar şi aceasta a căzut, au precizat reprezentanţii companiei. 
 
Călătorii au propus, în glumă, să strângă ei bani pentru lunetă. Reacţiile pe reţelele sociale nu au întârziat să apară. 
 
„Aer condiţionat”, a spus unul dintre internauţi. „Zi mersi că nu l-ai împins, cum am păţit noi!”, spune un alt comentariu. „După ce că ai ventilaţie, mai faci şi nazuri!, îi scrie un prieten de reţea, iar un alt comentariu găseşte încă o parte pozitivă: „Ieşire de urgenţă în caz de ceva”.
 
Autobuzul avea doar o perdea în loc de geam, însă unele dintre glumele internauţilor nu aveau aşa ceva.
 
„Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Făgăraş s-au sesizat din oficiu şi au demarat verificări în vederea stabilirii stării de fapt. La finalizarea acestor verificări, vor fi dispuse măsuri legale, în consecinţă”, a informat, la solitarea „Adevărul”, comisar de poliţie Alina-Maria Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.
 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările