Autobuz fără lunetă, care circula între Făgăraş şi Braşov, ţinta ironiilor pe reţelele sociale. Reacţia Poliţiei

0
0
Un autobuz a circulat între Făgăraş şi Braşov fără lunetă FOTO Claudiu Began
Un autobuz a circulat între Făgăraş şi Braşov fără lunetă FOTO Claudiu Began

Un autobuz al firmei Transbus Codreanu a circulat între Făgăraş şi Braşov cu o perdea în loc de lunetă. Pasagerii s-au distrat pe seama stării vehiculului, iar internauţii au făcut şi ei numeroase glume pe această temă

Un autobuz al firmei braşovene Transbus Codreanu a circulat fără luneta care ar fi trebuit să existe în partea din spate a autovehiculului. „Bună Ziua, Făgăraş!” spune că pasagerii autobuzului Transbus Codreanu care a plecat din Făgăraş miercuri, 25 mai, la ora 8.00, au constatat, pe drumul spre Braşov, că luneta autovehiculului de transport în comun lipseşte total. Făgărăşeanul Claudiu Began, pasager în autobuz, a postat imaginile pe Facebook.

Reprezentanţii Transbus Codreanu au explicat că luneta a fost comandată, dar livrarea întârzie. Până să vină geamul lipsă, a fost pusă o placă de plexiglas, dar şi aceasta a căzut, au precizat reprezentanţii companiei. 

Călătorii au propus, în glumă, să strângă ei bani pentru lunetă. Reacţiile pe reţelele sociale nu au întârziat să apară. 

„Aer condiţionat”, a spus unul dintre internauţi. „Zi mersi că nu l-ai împins, cum am păţit noi!”, spune un alt comentariu. „După ce că ai ventilaţie, mai faci şi nazuri!, îi scrie un prieten de reţea, iar un alt comentariu găseşte încă o parte pozitivă: „Ieşire de urgenţă în caz de ceva”.

Autobuzul avea doar o perdea în loc de geam, însă unele dintre glumele internauţilor nu aveau aşa ceva.

„Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Făgăraş s-au sesizat din oficiu şi au demarat verificări în vederea stabilirii stării de fapt. La finalizarea acestor verificări, vor fi dispuse măsuri legale, în consecinţă”, a informat, la solitarea „Adevărul”, comisar de poliţie Alina-Maria Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

VIDEO AICI

Vă recomandăm să mai citiţi:

Ce sumă uriaşă au găsit doi hoţi într-un autoturism furat dintr-o parcare

Incoruptibilul din Râşnov loveşte din nou: un alt şofer care a vrut să-i dea mită a ajuns pe mâna Anticorupţiei

Mai multe - Braşov

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite