Autobuz electric în flăcări, la Braşov. Un pasager i-a atras atenţia şoferului, care nu ştia nimic

Autobuz electric în flăcări, la Braşov. Un pasager i-a atras atenţia şoferului, care nu ştia nimic

Autobuz electric în flăcări la Braşov FOTO Adina Deliu

Un autobuz electric a luat foc la Braşov, în timp ce era pe traseu. Călătorii s-au auto evacuat şi nimeni nu a fost rănit. Primăria a investit mult în mijloace de transport în comun electrice în ultimii ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un autobuz electric a luat foc în timp ce se afla pe traseu. Potrivit celor de la ISU Braşov, incendiul a izbucnit la compartimentul motor al autovehiculului. Toţi cei 29 de călători care se aflau în mijlocul de transport în comun s-au auto evacuat. 
 
„Am fost anunţaţi de izbucnirea unui incendiu la compartimentul motor al unui autobuz electric în municipiul Braşov. La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. Toţi călătorii care erau în autobuz s-au auto evacuat până la sosirea forţelor de intervenţie la faţa locului. Din fericire, în urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime”, a transmis maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov. 
 
Un pasager a fost cel care l-a atenţionat pe şofer în legătură cu incendiul. 
 
„Astăzi, în jurul orelor 13:30, şoferul unui autobuz care circula pe linia 34 a fost sesizat de un călător că, în salonul maşinii, se simte miros de fum. Imediat, şoferul a oprit autobuzul şi a deschis uşile pentru coborârea călătorilor, iar apoi a sunat la 112”, a precizat Silviu Ştefan, purtătorul de cuvânt al societăţii de transport în comun din Braşov, RATBV. 
 
RATBV le cere scuze călătorilor, prin purtătorul de cuvânt, care a mai transmis că societatea a declanşat o cercetare tehnică în urma căreia ar trebui scos la iveală motivul pentru care a luat foc autobuzul. Acesta este primul incident tehnic major al unui autobuz electric din loturile care au ajuns la Braşov în ultimii doi ani. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările