ANI susţine că viceprimarul din Tărlungeni este incompatibil

Agenţia Naţională de Integritate a constatat, în urma procedurilor de evaluare, încălcarea legislaţiei privind regimul juridic al incompatibilităţilor de către Ligia Şoană, viceprimarul comunei Tărlugeni.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În urma evaluărilor demarate la data de 16.11.2010, s-au constatat următoarele: doamna ŞOANĂ Ligia s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 26.06.2008 - 16.03.2010, deoarece a deţinut simultan funcţia Viceprimar în cadrul Primăriei Tărlugeni, Judeţul Braşov, şi cea de comerciant persoană fizică, încălcând, astfel, dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr.161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei. Doamna ŞOANĂ Ligia exercită, începând cu data de 26.06.2008, funcţia de Viceprimar în cadrul Primăriei Tărlugeni, Judeţul Braşov.  În perioada 02.06.2003 - 16.03.2010, doamna ŞOANĂ Ligia a deţinut calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul «Şoană Ligia Persoană Fizică Autorizat㻓, se arată în comunicatul ANI.

Persoana faţă de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică, cu excepţia celor electorale, pe o perioadă de 3 ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările