Adrian Atomei: „Salvaţi Poiana Braşov!“

Adrian Atomei: „Salvaţi Poiana Braşov!“

Consilierul local Adrian Atomei. Foto: ADS

Consilierul local PNL Adrian Atomei susţine că trebuie blocate orice noi construcţii din Poiana Braşov, dacă braşovenii doresc cu adevărat ca staţiunea să rămână un punct de atracţie turistică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atomei spune că va propune la viitoarea şedinţă a Consiliului Local să nu mai fie emise certificate de urbansim şi autorizaţii de construcţie pentru nici o investiţie nouă, pentru staţiunea să nu fie sufocată şi mai ales să nu fie afectat mediul înconjurător. Mai mult, consilierul spune că defrişările necesare pentru modernizarea şi extinderea domeniului schiabil trebuie compensate cu împăduriri în alte zone, dar tot în Piana Braşov.
„Demersul meu nu vizează construcţiile în derulare sau investiţiile aprobate de Consiliul Local şi investiţiile prevăzute în planurile urbanistice. Dar nu trebuie nici să ne facem că «uităm» că, anul trecut, în raportul de mediu realizat la cererea municipalităţii pentru aprobarea Planului Urbanistic Zonal Poiana Braşov au fost specificate o serie de recomandări şi semnale de alarmă pe tema defrişărilor şi a stării mediului, precum şi necesitatea efectuării unei monitorizări a situaţiei", a precizat Atomei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările