Un puternic incendiu a izbucnit în apropierea oraşului Brăila. Vegetaţia uscată a fost aprinsă de o ţigară aruncată aprinsă

Un puternic
incendiu a izbucnit în apropierea oraşului Brăila. Vegetaţia uscată a fost
aprinsă de o ţigară aruncată aprinsă

Foto: ISU Brăila

Pompierii brăileni s-au luptat timp de patru ore  pentru a stinge un incendiu care cuprinsese o suprafaţa mare de vegetaţie uscată şi puf provenit de la plopi.

Ştiri pe aceeaşi temă

O autospecială de stingere cu apă şi spumă a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în vecinătatea municipiului Brăila. Ulterior, la faţa locului s-au deplasat şi mai mulţi reprezentanţi ai Ocolului Silvic Brăila.

O suprafaţă estimată de pompieri la aproximativ 1.000 de metri pătraţi, acoperită cu vegetaţie uscată, copaci şi puf provenit de la plopi, fusese cuprinsă de flăcări şi degaja un fum puternic.

După mai bine de patru ore, pompierii au reuşit să lichideze incendiul. ”Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul în zone neamenajate”, a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: