Poliţiştii caută două adolescente date dispărute. Una dintre fete este de negăsit de aproape o lună

Poliţiştii caută două
adolescente date dispărute. Una dintre fete este de negăsit de aproape o lună

Tudose Mariana (stânga) şi Pirlea Iulia FOTO IPJ Brăila

Oamenii legii din Brăila au dat în urmărire naţională două adolescente, Tudose Mariana, în vârstă de 16 ani, şi Pirlea Iulia, în vârstă de 18 ani, care au plecat de la domiciliu şi nu au mai revenit.

Sâmbătă, 17 octombrie, o femeie de 79 de ani, din oraşul Însurăţei, a sesizat dispariţia nepoatei sale, Tudose Mariana, în vârstă de 16 ani, care, în jurul datei de 28 septembrie 2020, a plecat de la domiciliul comun şi nu a mai revenit.

Din verificări a rezultat că minora a mai plecat anterior de la domiciliu, revenind acasă de fiecare dată după anumite intervale de timp.

Semnalmente: înălţime 1,50 metri, greutate aproximativ 45 de kilograme, constituţie atletică, ochi albaştri, păr blond şi faţă rotundă.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: nu se cunoaşte.

Luni, 19 octombrie, o femeie de 45 de ani, din localitatea Cuza Vodă, a sesizat dispariţia fiicei sale, Pirlea Iulia, în vârstă de 18 ani, care, din data de 15 octombrie 2020, a plecat de la domiciliul unde locuia cu prietenul său şi nu a mai revenit.

În toată această perioadă a comunicat telefonic atât cu mama, cât şi cu prietenul său, prin care i-a informat, în mod nereal, cu privire la locul în care se afla, însă, în prezent nu mai poate fi contactată.

Semnalmente: înălţime 1,65 metri, greutate 52 de kilograme, ochi verzi, păr lung, şaten, vopsit blond, piercing în buric, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: nu se cunoaşte.

Pentru Tudose Mariana şi Pirlea Iulia a fost solicitată căutarea la nivel naţional şi internaţional. ”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acestea se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, este apelul inspectorului Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

O fată de 16 ani din Prahova este căutată de Poliţie. Părinţii au anunţat dispariţia

Misterul dispariţiei motorinei din rezervorul unei locomotive. Ce detaliu l-a salvat pe angajatul CFR acuzat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările