Pieton neatent, accidentat în timp ce Poliţia făcea o acţiune de prevenire pentru avertizarea celor care traversează aiurea

Pieton neatent, accidentat în timp ce Poliţia făcea o acţiune de prevenire pentru avertizarea celor care traversează aiurea

Şoferul maşinii, Mihai Mitrofan, s-a ales cu parbrizul maşinii spart

Poliţiştii de la Rutier care desfăşurau o acţiune de disciplinare a pietonilor, solicitaţi să cerceteze un accident cu un pieton neatent. Pantazie Fişcă de 60 de anis-a angajat în traversarea Şoselei Vizirului prin loc nepermis şi în fugă. A fost surprins de auto BR.04.CAZ, condusă regulamentar de brăileanul Mihai Mitrofan, de 27 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dovadă că acţiunea de prevenire a Poliţiei se impune la Brăila este tocmai faptul că, în timpul acţiunii, un pieton care a traversat în fugă şi prin loc nepermis a fost lovită de maşină.

În urma impactului, pietonul a ajuns la spital cu fractură la piciorul stâng, fiind preluat imediat de o ambulanţă aflată întâmplător la faţa locului, iar maşina s-a ales cu parbrizul spart.

„Tot mai des se întâmplă astfel de accidente şi pietonii ar trebui să conştientizeze că la valorile actuale de trafic pot oricând să fie surprinşi şi accidentaţi dacă nu respectă regulile. În cazul de faţă pietonul putea să mai meargă cam 20 metri şi ajungea la trecerea de pietoni udnde ar fi fost în siguranţă", ne-a declarat inspectorul Doru Stăncună de la Poliţia Rutieră.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările