O locuinţă, o magazie şi patru autovehicule scoase din circulaţie s-au făcut scrum în urma unui incendiu

O locuinţă, o magazie
şi patru autovehicule scoase din circulaţie s-au făcut scrum în urma unui incendiu

Casa şi magazia au fost distruse de flăcări Foto: ISU Brăila

Pompierii brăileni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Dudeşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ultimele 24 de ore, pompierii brăileni au intervenit pentru limitarea şi stingerea a trei incendii. Marţi, 28 iulie, la ora 13.25, Punctul de lucru Măxineni a intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, pentru lichidarea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Măxineni. 

Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un foc lăsat nesupravegheat în curtea gospodăriei  Au ars o magazie şi un garaj cu o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi.

În aceeaşi zi, la ora 13,30, Garda de intervenţie Făurei a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă la un adăpost de animale din satul Sătuc, comuna Galbenu. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost jocul copiilor cu focul. A ars adăpostul cu o suprafaţă de aproximativ 10 metri pătraţi.

Miercuri, 29 iulie, la ora 07,00, Punctul de lucru Dudeşti a intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă din localitatea Dudeşti.

”Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un foc în curtea gospodăriei lăsat nesupravegheat. Au ars locuinţa construită din paiantă acoperită cu ţiglă, o magazie şi patru autoturisme vechi, neînmatriculate (trei Dacia 1310 şi un Oltcit). Incendiul a fost lichidat la ora 12.00”, a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila.

În urma celor trei incendii nu s-au înregistrat victime. De amintit este şi că echipajele de pe ambulanţele SMURD au intervenit în sprijinul a 12 persoane din municipiul Brăila şi localităţile din judeţ pentru acordarea primului ajutor prespitalicesc şi transportarea acestora la Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările