Furtună puternică la Brăila. 30 de copaci căzuţi pe maşini, pe carosabil sau pe cabluri

Furtună puternică la Brăila. 30 de copaci căzuţi pe maşini, pe carosabil sau pe cabluri

Zeci de copaci doborâţi de furtună, sursa: Marian Dragomir

O furtună puternică cu grindină a făcut prăpad în oraşul Brăila. Zeci de copaci au căzut peste maşini, carosabil sau cabluri. Mai multe străzi au rămas fără curent electric.

Potrivit ISU Brăila, sunt cel puţin 25-30 de copaci căzuţi, 10 pe auto, 8 pe carosabil, sau pe cabluri şi clădiri. Situaţia este în dinamică şi nu sunt victime. Se intervine în mai multe zone pentru degajarea copacilor de pe carosabil. 

Un mesaj a trimis şi edilul Brăilei, Marian Dragomir, pe pagina sa de Facebook. Acesta îi roagă pe cetăţeni să anunţe locul unde sunt căzuţi copaci pentru ca echipele Primăriei să intervină. 

„După FURTUNĂ echipele primariei şi ale altor instituţii sunt pe teren pentru a îndepărta copacii căzuţi. Este mult de lucru ....VA ROG sa scrieţi la comentarii locaţia altor pomi căzuţi- adresa exacta şi vom interveni azi sau mâine!!!! Imaginea nu este suficientă. Multumesc”,  a scris pe Facebook, primarul Marian Dragomir. 

În Brăila, furtuna a durat  circa 15 minute. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările