Copil de 12 ani agresat sexual pentru 21 de lei. Pedeapsa ridicolă aplicată de judecători

Copil de 12 ani agresat
sexual pentru 21 de lei. Pedeapsa ridicolă aplicată de judecători

Foto: arhivă Adevărul

Un individ de 32 de ani a profitat de naivitatea baiatului de 12 ani şi l-a momit cu câţiva lei şi promisiunea că va fi lăsat să se joace cu un telefon mobil pentru a-l masturba.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Daniel Mîţă, un bărbat de 32 de ani din satul brăilean Drogu, comuna Galbenu, la 2 ani de închisoare cu executare pentru agresiune sexuală.

Bărbatul trebuie să îi plătească daune morale de 5.000 de lei copilului pe care l-a agresat sexual. În plus, instanţa i-a interzis să comunice cu băiatul de 12 ani, să se apropie de acesta la o distanţă mai mică de 150 de metri, dar şi de locuinţa, şcoala sau alte locuri unde victima desfăşoară activităţi sociale, la o distanţă mai mică de 150 de metri, pe o perioadă de 3 ani după executarea pedepsei închisorii, după graţierea totală ori a restului de pedeapsă, după împlinirea termenului de prescripţie a executării pedepsei sau după expirarea termenului de supraveghere a liberării condiţionate.

Cazul a stârnit indignarea opiniei publice după ce anchetatorii au descoperit că Daniel Mîţă a ademenit un copil de 12 ani în locuinţa sa, în perioada 24-28 iulie 2019, unde, cu promisiunea oferirii de bani şi a telefonului său mobil pentru a se juca, l-a determinat să îl masturbeze de mai multe ori. Micuţul a primit 21 de lei pentru a-l satisface sexual pe tânăr.

„Profitând de imposibilitatea de a-şi exprima voinţa în mod valabil şi promiţându-i oferirea de bani şi înmânarea telefonului său mobil pentru a-l folosi la jocuri virtuale, inculpatul a efectuat câte un act de masturbare în prezenţa persoanei vătămate minore M.V., în vârstă de 12 ani. I-a oferit apoi sumele de 10 lei, respectiv 11 lei şi l-a determinat să-l masturbeze în continuare”, a precizat procurorul de caz.

Ulterior, copilul le-a povestit totul părinţilor săi, care au anunţat Poliţia.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Ce riscă bărbatul care a pipăit două fetiţe într-un parc din Piteşti şi a încercat să-i fure ghiozdanul uneia dintre ele

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările