Motivul halucinant al unui pedofil care a violat un copil de 6 ani: „Nu am vrut să merg la alte femei, să îmi stric casa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din judeţul Iaşi a beneficiat de o reducere de pedeapsă substanţială pentru că, găsit vinovat pentru viol, a justificat în faţa judecătorilor că a abuzat sexual un copil de 6 ani pentru a nu-şi înşela nevasta. Magistraţii i-au redus, astfel, pedeapsa la jumătate.

Marian Loghin are 44 de ani şi locuieşte în localitatea Maxut, judeţul Iaşi. Individul trăieşte alături de rude şi fiul său minor pe aceeaşi stradă cu victima, un băiat de 6 ani, coleg de clasă cu fiul agresorului. Nevasta lui Loghin munceşte în Cipru de mai mulţi ani şi se întoarce acasă de două ori pe an. 

Prima agresiune sexuală a avut loc în iulie 2017, nd victima şi fiul lui Loghin se jucau pe calculator. Loghin şi-a trimis fiul la un magazin, pentru a putea rămâne singur cu celălalt copil. 

În momentul în care fiul său a plecat spre magazin, inculpatul a ridicat pe persoana vătămată minoră de la calculator, unde acesta se juca, şi, profitând de incapacitatea acestuia de a înţelege semnificaţia anumitor acte, precum, şi de relaţia de autoritate pe care o avea asupra acestuia, l-a aşezat pe patul din cameră, şi-a dat jos pantalonii şi lenjeria intimă şi i-a solicitat persoanei vătămate să-i frece penisul”, au precizat judecătorii, în motivarea sentinţei. 

Aceştia au mai arătat că agresorul a întreţinut şi un act sexual oral cu copilul, la finalul căruia i-a cerut minorului să rămână “secretul lor”. Ulterior, între iulie 2017 şi decembrie 2018, individul a violat de 5-6 ori victima, de fiecare dată copilul provocându-i plăcere prin sex oral

În aceeaşi perioadă, de mai multe ori, l-a agresat sexual, cerându-i să îi frece penisul. Ultima agresiune sexuala a avut loc în decembrie 2018, când victima a mers cu colindul la agresor. După consumarea actelor sexuale, individul îi oferea 2-3 lei copilului şi îi cerea să nu povestească nimănui ce au făcut. La audieri, individul a oferit o explicaţie şocantă.

Inculpatul şi-a justificat gestul prin aceea că, întrucât soţia sa era plecată din ţară, iar el simţind nevoia de a face sex, a preferat să se masturbeze şi să îşi satisfacă plăcerile sexuale cu <un copil>, decât să <meargă la o femeie străină>, întrucât nu a vrut <să-şi strice casa>, precizând şi că, în momentele în care întreţinea acest gen de raporturi sexuale cu persoana vătămată minoră, simţea <o plăcere>, <o satisfacţie> care îl făceau să se simtă mai bine decât atunci când se masturba singur”, se mai arată în motivarea judecătorilor.

Invocând această recunoaştere, judecătorii de la Hârlău nu au acordat pedeapsa maximă individului. Şase ani pentru viol şi trei ani pentru agresiune sexuală, adică o pedeapsă finală de 7 ani de închisoare, după contopire, a primit individul. Potrivit Codului Penal, pentru viol asupra unui minor pedeapsa maximă este de 12 ani, iar pentru agresiune sexuală - de 10 ani.

Potrivit sentinţei de la Hârlău, individul ar trebui să achite şi daune morale de 50.000 de lei, dacă sentinţa va rămâne definitivă în această formă.

Vă recomandăm şi: 

Poveste terifiantă la Iaşi. Copilă de 15 ani dezvirginată prin viol de patru indivizi: reţeaua, destructurată de DIICOT

Copilă dezvirginată prin perversiuni de „iubitul” de pe Facebook. Detaliile terifiante ale unui proces de viol

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite