24 de kilograme de peşte confiscat de poliţiştii de frontieră brăileni

Astăzi, poliţiştii de frontieră brăileni au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale unui tănăr de 23 ani, domiciliat în localitatea Chiscani, judeţul Brăila.

Ştiri pe aceeaşi temă

"El a fost surprins de poliţiştii de frontieră aflaţi în patrulare în dreptul km.flv.181, malul drept al Dunării, în timp ce desfăşura activităţi de pescuit comercial, utilizând o plasă din nylon în trei fire, fără a deţine autorizaţie în acest sens, infracţiune prevăzută şi pedepsită de prevederile art. 64, lit. k din O.U.G.23/2008", ne-a declarat subinspector de poliţie Mirela Bulgaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră.

În barca tănărului poliţiştii de frontieră brăileni au găsit cantitatea de 24 kg.de peşte, capturat până în momentul depistării.

Peştele găsit asupra acestuia fost predat pentru valorificare, conform legii, unei societăţi comerciale de profil din municipiul Brăila, plasa fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Lucrarea penală va fi înaintată, pentru soluţionare, Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările