UPDATE A fost prins violatorul din Botoşani care a primit o permisie şi nu s-a mai întors la închisoare

UPDATE A fost prins violatorul din Botoşani care a primit o permisie şi nu s-a mai întors la închisoare

Violatorul care nu s-a mai întors la puşcărie

Oamenii legii au intrat în alertă în Botoşani, după ce un deţinut aflat în regim semi-deschis a primit o permisie de 24 de ore, dar nu s-a mai întors la puşcărie la ora stabilită. A fost descoperit chiar în satul unde îşi  domiciliul şi riscă acum majorarea pedepsei.

UPDATE

Violatorul care nu s-a mai întors în penitenciar după ce primise o permisie de 24 de ore a fost capturat, marţi, chiar în satul în care-şi are domiciliul: Ripiceni, judeţul Botoşani.

El a fost ridicat de poliţişti şi va fi dus în penitenciar, urmând a se stabili motivele pentru care bărbatul nu a respectat condiţiile stabilite la acordarea permisiei.

Este foarte posibil ca acest incident să ducă la amânarea eliberării lui condiţionate, care era programată spre analiză în vara lui 2019. Există chiar riscul ca deţinutului să i se adauge un spor de pedeapsă dacă se va constata că a fost vorba de o tentativă de evadare. Localnicii spun că după exprirarea permisiei, violatorul s-ar fi ascuns în cimitirul din localitate. Acolo a fost descoperit de echipele speciale trimise pe urmele sale. 

TEXTUL INIŢIAL

Violatorul avea de executat 15 ani de puşcărie, din care executase deja 9, iar în vara viitoare era programat la comisia care urma să discute cererea lui de eliberare condiţionată.

Pentru că avea un regim de puşcărie semi-deschis, bărbatul a primit o permisie de 24 de ore pentru a merge acasă, în comuna Hlipiceni, judeţul Botoşani, dar nu a mai revenit până luni la ora 14,00, când se încheia permisia.

Oamenii legii sunt acum pe urmele bărbatului şi au instituit mai multe filtre în judeţ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: