Un bărbat şi-a mutilat iubita cu ciocanul, la doar câteva luni de la eliberarea din puşcărie. A stat 20 de ani după gratii

Un bărbat şi-a mutilat iubita cu ciocanul, la doar câteva luni de la eliberarea din puşcărie. A stat 20 de ani după gratii

Bărbatul s-a spânzurat după ce şi-a bătut crunta concubina FOTO botosaneanul.ro

Un botoşănean care a ieşit din puşcărie cu doar câteva luni în urmă şi-a mutilat concubina cu un ciocan. Bărbatul s-a sinucis după ce şi-a dat seama ce a făcut. Femeia bătută cu sadism se zbate între viaţă şi moarte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat care a stat după gratii 20 de ani, pentru crimă, a atacat ultima dată. Acesta şi-a bătut cu sadism concubina lovind-o cu un ciocan în cap. După ce şi-a vărsat nervi pe partenera de viaţă, bărbatul s-a spânzurat chiar în casa în care locuiau. 

Mort în ştreang după două decenii de puşcărie
 
Incidentul a avut loc în satul Băiceni, comuna Curteşti. Bărbatul de 57 de ani a ieşit din puşcărie la sfârşitul anului trecut, după o pedeapsă ispăşită în două decenii, Întors în localitatea natală, bărbatul a început o relaţie cu o femeie din sat. S-au mutat împreună iar vecinii spun că se înţelegeau bine. 

Astăzi, la prânz, cei doi au început să se certe. La un moment dat fostul puşcăriaş a pus mâna pe un ciocan şi a tăbărât asupra femeii. Şi-a lovit concubina în cap de mai multe ori lăsând-o într-o baltă de sânge. La scurt timp s-a dus în casă şi s-a spânzurat de o grindă. Vecinii alertaţi de ţipete şi strigăte de ajutor au chemat imediat Poliţia. Oamenii legii l-au găsit pe bărbat spânzurat în casă şi pe femeie rănită grav. Imediat aceasta a fost transportată la spital cu ambulanţa. În momentul de faţă medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viaţa. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările