Tatăl a şapte copii înjunghiat cu bestialitate de soţie după ce a aţipit în faţa televizorului

Tatăl a şapte copii înjunghiat cu bestialitate de soţie după ce a aţipit în faţa televizorului

Femeia a fost reţinută de poliţişti FOTO botosaneanul.ro

Un bărbat de 44 de ani din Botoşani, a fost înjunghiat după ce a aţipit în faţa televizorului. Bărbatul a fost atacat de propria soţie. Botoşăneanul a fost dus de urgenţă la spital iar femeia internată la psihiatrie. Cei doi au împreună şapte copii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc luni noapte în comuna Curteşti, judeţul Botoşani. Totul ar fi pornit de la o ceartă în familie. Cei doi soţi au împreună şapte copii. La un moment dat, mama acestora l-a luat la bătaie pe unul dintre aceştia. Soţul i-a atras atenţia şi a certat-o. I-a luat pe copii în casă şi a rămas să se uite la televizor. La un moment dat a aţipit în faţa televizorului. În acel moment a fost înjunghiat de două ori, de soţia acestuia. 

Sângerând bărbatul a reuşit să se refugieze la mama acestuia, care stătea în apropiere, tocmai pentru a nu fi înjunghiat din nou. Bătrâna a chemat imediat Poliţia. Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital. A supravieţuit dar este internat pentru îngrijiri medicale, mai ales că una dintre răni se află la nivelul gâtului. Soţia agresoare a fost reţinută de oamenii legii şi dusă la Psihiatrie pentru a fi expertizată.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările