Sfârşitul dramatic al unui român în Italia. Cum a murit lângă un câmp cu roşii pentru a-şi ajuta soţia

Sfârşitul dramatic al unui român în Italia. Cum a murit lângă un câmp cu roşii pentru a-şi ajuta soţia

Botoşăneanului i s-a făcut rău pe câmpul de roşii  FOTO Shutterstock

Un botoşănean de 57 de ani a murit în timp ce culegea roşii în Italia. Acesta a plecat în străinătate pentru a face rost de banii necesari unei operaţii a soţiei. Acum, femeia bolnavă rămasă acasă nu are cu ce repatria trupul neînsulfleţit al soţului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un botoşănean de 57 de ani, plecat pentru a face rost de bani în Italia, a murit pe un câmp în timp ce culegea roşii. Bărbatul era plecat în Italia pentru a strânge banii necesari unei operaţii de care avea nevoie soţia sa. Acum femeia rămasă acasă nu are bani cu ce să aducă trupul soţului în ţară.

Mort într-o remorcă în Puglia
 
Radu Cheleneagră, un bărbat de 57 de ani din Dorohoi, a plecat la muncă în Italia, la începutul acestei veri. Acesta s-a angajat la cules roşii în regiunea Puglia, spune botosaninews.ro. La începutul lui august, bărbatului i s-a făcut rău pe câmpul cu roşii. S-a retras câteva minute într-o remorcă pentru a-şi reveni. A fost găsit de colegi mort în urma unui stop cardio-respirator. 
 
Soţia bolnavă nu are cu ce să-i aducă trupul acasă
 
Dorohoianul a plecat în Italia, spune aceeaşi publicaţie, pentru a-şi ajuta soţia. Mai precis aceasta avea nevoie de bani pentru o operaţie la picior. În aceste condiţii bărbatul s-a decis să meargă sezonier la cules roşii. În momentul de faţă, femeia bolnavă nu are bani să repatrieze trupul neînsufleţit al soţului. Are o pensie de numai 640 de lei. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: