Peste 630 de cazuri de COVID-19 la Botoşani. Un bărbat de 39 de ani a murit din cauza virusului

Peste 630 de cazuri de COVID-19 la Botoşani. Un bărbat de 39 de ani a murit din cauza virusului

Spitalul Judeţean ”Mavromati” FOTO btonline.ro

În judeţul Botoşani 39 de persoane au decedat din cauza COVID-19. Printre aceştia şi câteva persoane tinere de 27 şi respectiv 39 de ani. Aveau însă alte afecţiuni grave. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate două decese la Botoşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Raportările ofociale arată că la nivelul judeţului Botoşani au mai murit două persoane din cauza COVID-19, în ultimele 24 de ore. Este vorba despre un bărbat de 58 de ani dar şi un botoşănean de 39 de ani. Ambii aveau comorbidităţi. Mai precis bărbatul de 58 de ani suferea de insuficienţă cardiacă cronică, diabet zaharat tip II, având şi un infarct miocardic la activ.  

Bărbatul de 39 de ani avea hipertensiune arterială şi obezitate. În total la nivelul judeţului Botoşani au murit 39 de persoane majoritatea, cu vârsta de peste 60 de ani şi toate prezentau comorbidităţi. Cel mai tânăr pacient decedat din cauza COVID-19 la Botoşani a fost o tânără de 27 de ani cu diabet zaharat tip I decompensat. La nivelul judeţului Botoşani sunt 632 de cazuri confirmate de COVID-19. 


Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările