Municipiul Botoşani în scenariul roşu. După 48 de ore autorităţile vor hotărâ ce restricţii aplică

Municipiul Botoşani în scenariul roşu. După 48 de ore autorităţile vor hotărâ ce restricţii aplică

Botoşaniul trece în scenariul roşu din cauza numărului crescut de infecţii cu SARS COV 2 FOTO Comisia Europeană

Municipiul Botoşani a intrat de astăzi în scenariul roşu. Rata de infectare a trecut de trei iar în ultimele 24 de ore au fost înregistrate  31 de cazuri noi în oraş. O instituţie de cultură şi-a suspendat deja activitatea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Creşte numărul de infectări în municipiul Botoşani. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 65 de cazuri noi de infectate cu SARS-COV 2 la Botoşani dintre care 31 numai în municipiul reşedinţă de judeţ. Rata de infectare a trecut de trei iar în acest context, Botoşaniul a intrat în scenariul roşu. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă se va întruni abia sâmbătă pentru a decide impunerea de restricţii, mai ales în domeniul HORECA.  

În tot acest timp, prefectul judeţului speră ca incidenţa să scadă sub 3 şi să nu fie nevoie de aplicarea acestor măsuri. În acest moment indicele este de 3.04. La Terapie Intensivă la Spitalul Judeţean ”Mavromati”  mai este doar un singur pat liber. Totodată Teatrul Vasilache şi-a suspendat deja activitatea până la ieşirea din scenariul roşu.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările