Incident tulburător. O elevă şi-a pus capăt zilelor în casa părintească. Primise mesaje misterioase pe telefon

Incident tulburător. O elevă şi-a pus capăt zilelor în casa părintească. Primise mesaje misterioase pe telefon

Tânăra a fost găsită în  casa părintească( foto generic) FOTO botosaninews.ro

O elevă de liceu din judeţul Botoşani şi-a pus capăt zilelor în casa părintească, de la ţară. Mama era plecată, la muncă, în Germania. Tânăra era foarte silitoare şi apreciată în comunitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gest şocant al unei eleve de 18 ani din judeţul Botoşani. Tânăra a fost găsită spânzurată în casa părintească din comuna Călăraşi. 

Vecinii şi rudele sunt în stare de şoc, mai ales că eleva era cunoscută ca fiind foarte silitoare, liniştită şi fără să dea semne privind existenţa unor probleme. Fata abia împlinise 18 ani şi era elevă în clasa a XII-a la Liceul ”Alexandru cel Bun” din municipiul Botoşani. 

Locuia la internatul liceului dar săptămâna trecută a fost nevoită să se întoarcă acasă, în comuna Călăraşi, după ce una dintre fetele alături de care locuia în camera de internat a fost depistată pozitiv la SARS-COV 2. 

Tânăra stătea singură în casa părintească şi provenea dintr-o familie destrămată. Părinţii divorţaseră iar mama era plecată la muncă în Germania pentru a întreţine familia. În Călăraşi, fata se afla în grija unei mătuşi. La un moment dat, rudele s-au panicat pentru că nu au mai văzut-o prin sat şi nici nu răspundea la telefon. Un vecin a mers să vadă ce s-a întâmplat şi a găsit trupul neînsufleţit al tinerei în casă. Tânăra s-ar fi spânzurat. 

Conform publicaţiei botosaneanul.ro, fata ar fi primit înainte de a se sinucide două mesaje, în toiul nopţii de la o persoană de sex feminin. Ancheta Poliţiei este în curs.  

Vă recomandăm să citiţi şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările