Iluminat modern la sat. Comuna în care se cheltuie peste 500.000 de lei pentru becuri LED pe uliţe

Iluminat modern la sat. Comuna în care se cheltuie peste 500.000 de lei pentru becuri LED pe uliţe

Comuna Hiliseu Horia va beneficia de iluminat public cu LED FOTO botosaninews

Autorităţile locale dintr-o comună botoşăneană investesc peste 500.000 de lei în iluminatul satelor. Banii sunt oferiţi de Administraţia Fondului de Mediu pentru energie mai puţin poluantă şi totodată mai ieftină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comuna Hilişeu Horia din judeţul Botoşani va fi una dintre puţinele unităţi administrativ teritoriale din mediul rural care se va bucura de iluminat public modern. Autorităţile locale au accesat un proiect de peste 500.000 de lei prin Administraţia Fondului de Mediu. Banii vor fi folosiţi pentru cumpărarea corpurilor de iluminat LED dar şi a instalaţiilor de telegestiune care permite reglarea fluxului luminos. Practic noul sistem va oferi energie mai puţin poluantă şi totodată va asigura economii la bugetul local prin consumul redus de energie electrică. Pe lângă Hilişeu Horia şi alte 26 de localităţi din ţară au primit fonduri pentru modernizarea reţelei de iluminat. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările