Fugar după un grav accident rutier. Un tânăr a dispărut după ce a doborât cu maşina doi copaci şi a rănit grav un om

Fugar după un grav accident rutier. Un tânăr a dispărut după ce a doborât cu maşina doi copaci şi a rănit grav un om

Maşina a fost distrusă iar pasagerul grav rănit FOTO botosaninews.ro

Un botoşănean a rupt doi copaci cu maşina şi a băgat în spital un bărbat de 38 de ani. După ce a făcut praf autoturismul şi era să omoare un om  acesta a fugit de la locul accidentului. În momentul de faţă este căutat de poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri dimineaţă, pe 1 mai, în oraşul Darabani din judeţul Botoşani a avut loc un grav accident de circulaţie. Conform martorilor un tânăr de 33 de ani gonea cu autoturismul pe strada 1 Decembrie din oraşul nord-moldava. Era însoţit de un bărbat de 38 de ani care stătea pe locul din dreapta al autoturismului.

 Din cauza vitezei dar şi a şoselei ude, şoferul a scăpat maşina de sub control şi a ieşit în decor, în plină viteză. A retezat doi copaci şi în cele din urmă s-a oprit în arborii doborâţi. În urma accidentului pasagerul de 38 de ani a fost grav rănit şi transportat de urgenţă la spital. Şoferul a reuşit să fugă de la locul accidentului. Este căutat de Poliţie.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările