Fetiţa care are nevoie de ajutor în lupta cu o boală cruntă. Mesajul emoţionant al  membrilor Asociaţiei „Salvează o inimă“

Fetiţa care are nevoie de ajutor în lupta cu o boală cruntă. Mesajul emoţionant al  membrilor Asociaţiei „Salvează o inimă“

Nicoleta suferă de tumoră malignă la vezica urinară şi uretere

Asociaţia "Salvează o inimă" face apel pentru salvarea unei fetiţe care se luptă cu o boală cruntă: tumoră malignă la vezica urinară şi uretere. Familia nu are banii necesari pentru a-i mai continua spitalizarea în străinătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nicolaeta Borhan este o copilă de aproape 12 ani, care, până anul trecut, a fost sănătoasă, voioasă şi plină de viaţă. Drama fetiţei şi a familiei sale a început când mama a depistat sânge în urina copilei şi dureri abdominale.
 
În urma unei ecografii, s-a observat o formaţiune în vezica urinară, iar fetiţa a fost trimisă de urgenţă la spitalul din Sf. Maria din Iaşi, unde, după mai multe investigaţii – CT, cistoscopie, ecografie, biopsie – i s-a pus cumplitul diagnostic: RABDOMIOSARCOM EMBRIONAR BOTRIOID DE VEZICA URINARĂ (tumoră malignă la vezică şi uretere).
 
Părinţii au continuat investigaţiile la spitalul Fundeni din Bucureşti, unde s-a pus acelaşi diagnostic. După mai multe discuţii, părinţii au ales să înceapă tratamentul în străinătate, la o clinică din Turcia.
 
Din păcate, la aproape un an de la aflarea diagnisticului, veştile despre micuţă nu sunt bune.
 
"Stau în faţa calculatorului şi vă spun sincer nu ştiu cu ce să încep. În ultima perioadă, primind doar veşti neplăcute, mă dezechilibrează şi pe mine din punct de vedere emoţional. Credeam că totul va fi bine în cazul Nicoletei Borhan, că va mai urmă doar o şedinţa de chimioterapie şi va veni acasă. Dar, din păcate, lupta ei continuă cu speranţa că mâine va fi mai bine, că analizele vor fi mai bune, dar din păcate starea ei de sănătate nu este deloc aceea pe care ne-o dorim. În urmă investigaţiilor toate rezultatele analizelor sunt mici. Din nefericire starea ei de sănătate şi zile îndelungate cu internări în spital aduc cheltuieli suplimentare imense. Ieri i s-a emis o nouă factură în valoare de 21.350 euro. Suma la care nu se aştepta nimeni să o avem de achitat. Din păcate nici noi dar nici familia nu dispunem de această suma de bani. Are nevoie urgenţă de bănuţii aceştia pentru a nu fi externată chiar la final de drum, când mai avem un pic şi o aşteptăm cu toţi sănătoasă acasă. Vă mulţumesc pentru sprijinul acordat şi va doresc numai bucurii şi sănătate!", spune Vlad Plăcintă, preşedintele asociaţiei "Salvează o inimă".
    
Cum se pot face donaţii:
 
Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
 
Cod de inregistrare fiscala:  31015982
 
Cont (IBAN) bancar:
 
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
 
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
 
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
 
COD SWIFT: BTRLRO22
 
COD BIC: BTRL
 
Banca Transilvania Botosani
 
Specificaţi numele de familie al tinerei (Borhan)

Asociaţia “Salvează o inimă” a fost infiinţată pe data de 12 decembrie 2012 şi îşi doreşte să reunească sub acelaşi acoperiş un număr cât mai mare de profesionişti din diferite domenii.

Până acum, a schimbat deja viaţa a 250 de astfel de familii şi continuă să fie în prezent sprijinul unor micuţi cărora le asigurm tratament lunar cu sume între 1.500 lei si 45.00 de lei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: