VIDEO Dragnea, huiduit în fieful PSD din nordul Moldovei. I-a evitat pe protestatari intrând pe uşa din spate. Dăncilă, umilită de propriul partid

VIDEO Dragnea, huiduit în fieful PSD din nordul Moldovei. I-a evitat pe protestatari intrând pe uşa din spate. Dăncilă, umilită de propriul partid

Un grup de protestatari l-a huiduit pe Dragnea la Botoşani FOTO Cosmin Zamfirache

Liviu Dragnea a fost întâmpinat cu huiduieli, vineri, 19 aprilie, şi la Botoşani, judeţul în care PSD a câştigat alegerile aproape de fiecare dată în ultimele trei decenii. Însoţit de Viorica Dăncilă, liderul social-democrat a participat la alegerile interne din cadrul filialei judeţene PSD. Pe toată durata vizitei, zeci de persoane au scandat lozinci împotriva acestuia, dar şi a PSD. Dăncilă a fost lăsată de izbelişte de colegii de partid

Ştiri pe aceeaşi temă

Alături de Dragnea şi de Viorica Dăncilă, la Botoşani s-au aflat o serie de miniştri, cu ocazia alegerilor din cadrul filialei judeţene PSD, între care ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea. Aceştia au fost aşteptaţi de un grup de protestatari care au scandat mesaje anti-PSD şi împotriva lui Liviu Dragnea. 

Dragnea i-a evitat pe protestatari

Viorica Dăncilă a venit împreună cu Sorina Pintea în jurul orei 12.45, înaintea liderului PSD. Liviu Dragnea a ajuns mai târziu, cel mai probabil pentru a fi evitate situaţiile neplăcute, mai ales că încă de la ora 12.00 aproximativ 25 de protestatari anti-PSD s-au aşezat în faţa Casei Sindicatelor, clădirea unde urma să aibă loc întîlnirea. În faţa protestatarilor, s-a postat un dispozitiv de jandarmi.

Pentru a evita huiduielile şi injuriile, preşedintele PSD a intrat împreună cu grupul de miniştri pe intrarea laterală în Casa Sindicatelor, evitând grupul de protestatari. Aceştia şi-au dat seama că liderul PSD se află în interiorul clădirii abia după ce i-au auzit vocea la difuzoarele exterioare montate pe clădire tocmai pentru a fi auzit şi de PSD-iştii care n-au mai putut intra fiindcă nu mai era loc.

”În democraţie hoţii stau la puşcărie”
 
În faţa unei săli pline cu primari şi reprezentanţi ai PSD Botoşani, Liviu Dragnea a ţinut un discurs în special de susţinere a liderilor PSD Botoşani, cu ocazia alegerilor în cadrul filialei judeţene. Afară, peste drum de clădirea în care Dragnea le vorbea colegilor de partid, protestatariii lui Dragnea au scandat aproape neîntrerupt timp de două ore.
 
”În democraţie hoţii stau la puşcărie„ şi ”Jos penalii” au fost doar câteva dintre mesajele acestora la adresa şefului PSD.
 
În tot acest timp, numeroşi susţinători ai social-democraţilor, veniţi cel mai probabil din mediul rural şi care nu au mai încăput în sală, au fost alungaţi, în cele din urmă, de venirea ploii.
 
Dăncilă, umiilită din nou de propriul partid.
 
Liviu Dragnea şi liderii PSD din Botoşani au lăsat-o pe premier de izbelişte. Potrivit imaginilor publicate de botosaninews.ro, la sosirea delegaţiei oficiale, toţi oficialii locali l-au înconjurat pe preşedintele PSD, în timp ce Viorica Dăncilă a rămas singură după coborârea din maşină.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările