Cum şi-a găsit sfârşitul un tânăr de 21 de ani, chiar sub privirile tatălui său. A căzut secerat de la 5 metri

Cum şi-a găsit sfârşitul un tânăr de 21 de ani, chiar sub privirile tatălui său. A căzut secerat de la 5 metri

Tânărul lucra pe un stâlp, la înălţime FOTO e-distributie.com

Un tânăr de 21 din judeţul Botoşani a murit electrocutat în timp ce muncea pe un stâlp, la cabluri. Incidentul a avut loc chiar sub ochii tatălui său.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 21 de ani din Botoşani lucra alături de tatăl său la o companie de cablu. Propriu-zis, erau o echipă de intervenţie care mergea prin tot judeţul pentru diferite lucrări şi reparaţii. 

Marţi după-amiază, tatăl şi fiul au mers la o lucrare în comuna Vlăsineşti. Fiul s-a urcat pe un stâlp şi s-a apucat de lucru la cabluri.

La un moment dat băiatul de 21 de ani s-a electrocutat. Şocul a fost puternic, iar botoşăneanul a căzut de pe stâlp, de la o înălţime de 5 metri. Totul s-a petrecut sub privirile neputincioase ale tatălui victimei. Medicii de pe ambulanţă sosiţi la faţa locului nu au mai putut să-l ajute pe tânăr, în ciuda manevrelor de resuscitare. Cazul este anchetat de Poliţie dar şi de inspectorii ITM. 

Vă recomandăm să citiţi şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările