Crimă cumplită în nordul Moldovei. Un bărbat a murit după ce soţia i-a ciopârţit testiculele, în miezul nopţii

Crimă cumplită în nordul Moldovei. Un bărbat a murit după ce soţia i-a ciopârţit testiculele, în miezul nopţii

Poliţia investighează modul în care s-a produs crima dar şi motivele FOTO Adevărul

O botoşăneancă şi-a omorât bărbatul înfingându-i un cuţit în zona organelor genitale. Bărbatul a decedat din cauza pierderii masive de sânge. Femeia a fost reţinută de Poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

În noaptea de miercuri spre joi, în satul Stroieşti din judeţul Botoşani a avut loc o crimă îngrozitoare. O femeie de 45 de ani şi-a înjunghiat soţul. În urma rănilor provocate bărbatul a murit până la sosirea ambulanţei. Femeia a fost reţinută de Poliţişti.

Înjunghiat în testicule
 
Crima a avut loc noaptea în casa în care cei doi soţi locuiau. Bărbatul avea 49 de ani.  La un moment dat în timpul nopţii de miercuri spre joi, fără să se ştie cu exactitate de ce, botoşăneanca i-a înfipt, de mai multe, soţului, un cuţit în organele genitale. În aceeaşi locuinţă mai stătea şi un unchi al botoşăneanului. 

Acesta ar fi auzit strigăte în miezul nopţii şi când a intrat în camera unde stătea cei doi soţi, l-a văzut pe bărbatul de 49 de ani zăcând cu faţa în jos, pe podea, într-o baltă de sânge. A chemat ambulanţa, dar până la venirea echipajului, bărbatul a murit din cauza pierderii sângelui. Medicii spun că femeia i-a nimerit şi artera femurală. Poliţiştii au reţinut-o pe femeie, fiind principalul suspect în comiterea crimei. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: