Creştere semnificativă de cazuri noi de COVID-19 la Botoşani. Focare la căminele DGASPC

Creştere semnificativă de cazuri noi de COVID-19 la Botoşani. Focare la căminele DGASPC

Zeci de pacienti cu COVID-19 au fost adusi la spital FOTO bonline.ro

Cazurile de COVID-19 cresc galopant şi în Botoşani. Deşi în urmă cu trei săptămâni, judeţul nord-moldav se afla în zona verde cu doar câteva cazuri pe zi, acum numărul infectărilor depăşeşte 80 pe zi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Situaţia a început să se agraveze şi la Botoşani. Dintr-un judeţ ”verde” la COVID-19, Botoşaniul înregistrează o creştere destul de însemnată de noi cazuri de infectare cu SARS-COV 2. Numai în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 87 de noi cazuri. Este adevărat că aceste cazuri sunt concentrate pe focare, majoritatea apărute în centrele păstorite de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Mai precis, au fost focare la Dersca, în căminul pentru persoane cu dizabilităţi, în centrele de tip rezidenţial de la Dorohoi, centrul de plasament Truşeşti dar şi în centrul de la Adăşeni. Numai la Adăşeni în ultimele două zile au fost înregistrate 34 de cazuri de COVID-19. Până în prezent, de la începutul pandemiei s-au îmbolnăvit de COVID-19, peste 2200 de botoşăneni. Majoritatea s-au vindecat. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările