Conducerea Inspectoratul Şcolar Botoşani a "expirat"

Astăzi, au expirat mandatele care asigură interimatul conducerii inspectoratului iar Ministerul Educaţiei nu a eliberat noi ordine. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Ordinul de numire în funcţia de inspector general interimar al Adei Macovei a expirat astăzi, 31 august, iar Ministerul Educaţiei nu a eliberat încă un nou mandat. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul inspectorului general adjunct Horia Negrescu.

Şefa Inspectoratului Şcolar Botoşani, filmată în timp ce se afla pe litoral cu maşina instituţiei

Expirarea mandatelor celor doi şefi din Învăţământul botoşănean vine într-o perioadă în care are loc evaluarea inspectorilor şi se fac ultimele pregătiri pentru începerea anului şcolar. „ Ministerul Educaţiei poate prelungi sau nu mandatul. Are la dispoziţie două săptămâni" a declarata Ada Macovei.

Conducerea IŞJ Botoşani a rămas fără stăpâni dar numai teoretic pentru că în practică, cei doi şefi îşi vor continua activitatea chiar dacă mandatul va fi prelungit sau nu pentru încă un an „ Sperăm să vină acest ordin în două, trei zile. Activitatea nu va fi afectată" a dat asigurări Horia Negrescu.

Expirarea mandatului inspectorului general Ada Macovei vine într-un moment în care şefa învăţământului botoşănean este implicată într-un scandal mediatic legat de deplasarea sa pe litoral cu maşina instituţiei. Imagini cu Ada Macovei la mare au făcut înconjurul ţării după ce au fost difuzate de televiziunile centrale.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările