Cel mai vârstnic român vindecat de COVID-19. A fost externat şi s-a apucat deja de săpat prin grădină

Cel mai vârstnic român vindecat de COVID-19. A fost externat şi s-a apucat deja de săpat prin grădină

Bătrânul a fost declarat vindecat FOTO realitateaoltului.ro

Un bătrân de 92 de ani din judeţul Botoşani a reuşit să supravieţuiască infectării cu noul coronavirus. Acesta a trecut cu bine prin perioada de boală şi a fost declarat vindecat. Tot în judeţul Botoşani, o femeie de 87 de ani s-a vindecat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ceea ce s-a întâmplat la Botoşani este un considerat un adevărată miracol având în vedere că persoanele foarte în vârstă sunt grav afectate de COVID-19. Cu toate acestea, bătrânul de 92 de ani a reuşit să treacă cu bine de boală. Acesta este din comuna Văculeşti şi s-a infectat cu noul coronavirus la început lunii. 

Zilele acestea a fost declarat vindecat. Botoşăneanul a împlinit 92 de ani, în timp ce se afla internat la spital. Acum s-a întors acasă şi s-a apucat de lucru în grădină, mai ales că neglijase, din cauza spitalizării, munca. 

Consătenii spun că este un om puternic, care munceşte şi la vârsta aceasta. Bătrânul a trecut prin multe de-a lungul vieţii, de la epidemii şi până la foamete. Nea Petrică din Văculeşti este cel mai bătrân pacient supravieţuitor al coronavirusului, în România. Totodată, la Botoşani  a mai fost declarată vindecată şi o femeie de 87 de ani. Sătenii spun că mereu au avut o viaţă echilibrată, au muncit şi s-au hrănit natural.


Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: