Ce pedeapsă a primit o tânără  de 20 de ani după ce şi-a omorât copilul nou-născut. Bebeluşul a fost aruncat în latrină

Ce pedeapsă a primit o tânără  de 20 de ani după ce şi-a omorât copilul nou-născut. Bebeluşul a fost aruncat în latrină

Tânăra şi-a ucis copilul anul trecut FOTO botosaninews.ro

O tânără de 20 de ani a fost condamnată la şase ani şi opt luni de închisoare după ce şi-a omorât copilul nou-născut. Fetiţa a fost aruncată în latrină şi lăsată să se înece. Pedeapsa a fost majorată la Curtea de Apel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra de 20 de ani din satul Sârbi, comuna Vlăsineşti, a fost condamnată, astăzi 5 august, de Curtea de Apel Suceava, la şase şi opt luni de închisoare pentru omor calificat. Tânăra şi-a ucis intenţionat pruncul nou-născut aruncându-l în latrina din fundul curţii. Incidentul a avut loc anul trecut, în luna august, la casa concubinului din satul Sârbi. 

După ancheta Poliţiei s-a stabilit că fetiţa era născută la termen şi era sănătoasă fiind aruncată intenţionată şi lăsată să se înece. Fapta a fost descoperită după ce tânăra a ajuns la spital din cauza sângerărilor cauzate de naştere. Iniţial, botoşăneanca a fost condamnată la patru ani, de magistraţii din Botoşani. Pedeapsa a fost însă majorată de Curtea de Apel Suceava.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: