Botoşani: Tinerele talente botoşănene fac cinste judeţului la competiţii naţionale

Botoşani: Tinerele talente botoşănene fac cinste judeţului la competiţii naţionale

Eduard Pintilei (7 ani) este unul dintre cei trei participanţi botoşăneni ce au fost răsplătiţi cu premiul I

Prin muzică, mai mulţi copii din Botoşani au reuşit să impresioneze juriul Festivalului Naţional de Muzică Uşoară „Ghiocelul de Argint" şi s-au întors acasă cu premii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Botoşănenii au adus acasă trei locuri I de la Festivalul „Ghiocelul de Argint", desfăşurat la Bârlad, la sfârşitul săptămânii trecute. Copiii din Botoşani s-au evidenţiat din sutele de copii adunaţi din toate colţurile ţării.

La categoria 5-8 ani, participantele de la Botoşani, respectiv Evelina Ciubotariu, Ispir Teona şi Andra Mihalache (membre a grupului Unik Mellody - coordonat de profesorul Paul Ciprian Mihai) au obţinut premii speciale.

Tot din partea unui grup coordonat de profesorul Paul Ciprian Mihai, respectiv grupul Junior, la această categorie a mai participat Amina Damian care, la fel, a fost răsplătită cu un premiu special.

La doar şapte anişori, Isabela Pamparău (menţiune) şi Eduard Dănuţ Pintilei (premiul I) sunt alţi doi copii care s-au remarcat la acest festival şi care parte din Grupul Voces, aflat sub coordonarea aceluiaşi profesor. Premiul I la categoria de vârstă 8-10 ani a fost obţinut de Raluca-Elena Ursu.

Andrei Tcaciuc şi Lepărdă Andreea (membră a grupului Voces) sunt participanţii de la Botoşani la categoria de cârstă 10-12 ani care s-au întors acasă cu menţiuni. La secţine 12-15 ani, alte două tinere din Grupul Voces s-au întors acasă cu premii. Laura Macoviciuc a obţinut premiul special iar Codruţa Barariu a fost răsplătită cu premiul II.

Şi la categoria de vârstă 15-19 ani, Botoşaniului i-au revenit două premii: Ana Maria Alexie a obţinut premiul I iar Adelina Fulga a câştigat premiul III.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările