Bărbat de 45 de ani, arestat pentru că a violat o bătrână de 92 de ani, în noaptea de Revelion

Bărbat de 45 de ani, arestat pentru că a violat o bătrână de 92 de ani, în noaptea de Revelion

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat FOTO botosaneanul.ro

Un bărbat de 45 de ani din comuna botoşăneană Todireni a fost arestat pentru că a violat o săteancă de 92 de ani. Bărbatul a intrat peste ea în casă chiar în noaptea de Revelion.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sărbătorile au fost un coşmar pentru o femeie de 92 de ani din comuna botoşăneană Todireni. Femeia a fost violată chiar în noaptea de Revelion, de un consătean în vârstă de 45 de ani. 

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, iar magistraţii au admis propunerea organelor judiciare privind arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Conform probatoriului, bărbatul de 45 de ani, din Todireni, în noaptea de Revelion, aflat prin sat, s-a dus la locuinţa consătencei de 92 de ani. Aceasta locuia singură. Botoşăneanul a intrat în curte şi apoi în casă peste femeia care dormea. 

Speriată, bătrâna nu s-a mai putut apăra de bărbatul cu 47 de ani mai tânăr decât ea. Prin violenţă săteanul a obligat-o pe femeie la raporturi sexuale, după care s-a făcut nevăzut. A fost însă indentificat la scurt timp de poliţişti.

Vă recomandăm să citiţi şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările