Încasări record la cel mai mare parc de agrement din România. În opt luni a fost vizitat de 250.000 de oameni

Încasări record la cel mai mare parc de agrement din România. În opt luni a fost vizitat de 250.000 de oameni

Parcul Regional de la Cornisa FOTO Adevărul

Parcul de agrement de la Cornisa cel mai mare spaţiu de distracţie din Moldova a avut încasări record în această vară, de peste 4.8 milioane lei. Totodată a fost vizitat de peste 250.000 de oameni în lunile de vară, inclusiv de turişti din Republica Moldova şi Ucraina.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parcul de Agrement de la Cornişa,municipiul Botoşani este considerată investiţia anului în turism şi agrement pe zona Moldovei. Este o bază de aqua park, sport şi agrement pe o suprafaţă de 47 de hectare făcută cu fonduri europene şi dată în folosinţă în această vară. În doar 8 luni, administratorii parcului de agrement, o direcţie din cadrul Primăriei Botoşani, spune că a avut încasă record. 


Mai precis s-au încasat peste 4.8 milioane de lei iar parcul a fost vizitat de peste 250.000 de turişti din zona Moldovei în special dar şi din Ucraina şi Republica Moldova. În lunile de iarnă s-a înregistrat un nou record de încasări şi vizitatori la patinoarul acoperit. Mai precis au fost încasaţi în două luni peste 217.000 lei de la aproape 10.000 de turişti. Parcul de agrement de la Cornişa are cea mai mare suprafaţă din ţară şi este singurul din România cu cel mai lung râu de river rafting artificial plus cu patinoar destinat practicării curling-ului.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole :
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: