Accident la pârtia de schi din Bistriţa. Un bărbat a murit strivit de un utilaj

Accident la pârtia de schi din Bistriţa. Un bărbat a murit strivit de un utilaj

Bărbatul era în cabina utilajului. FOTO: Bianca Sara.

Un bărbat şi-a pierdut viaţa marţi, la prânz, după ce a căzut cu un utilaj.  Bărbatul era în timpul serviciului şi încerca să coboare un utilaj de pe o platformă, moment în care acesta a făcut balans şi a căzut, răsturnându-se.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Incindetul s-a produs marţi, în jurul prânzului, la pârtia de schi din apropierea municipiului Bistriţa.
 
Operatorul de utilaj s-a urcat în cabină şi a încercat să îl coboare de pe platforma pe care fusese adus la Bistriţa. La un moment dat, utilajul a făcut balans şi s-a răsturnat de pe platformă, prinzându-l pe bărbat între fiare. 
 
Acesta a decedat pe loc, fiind practic tăiat în două de utilaj. Echipajul medical ajuns la faţa locului a fost nevoit să declare decesul. 
 
„Echipajele de intervenţie au găsit la locul solicitării un bărbat în vârstă de aproximativ 38 de ani, prins sub un utilaj de 40 de tone. Din păcate, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa. 
 
Utilajul trebuia să fie folosit astazi la stabilizarea terenului de pe pârtia de schi, care a suferit alunecări serioase în ultima perioada.
 
 
 
Bărbatul era angajat al unei firme din Bucureşti care trebuia să se ocupe de lucrările de stabilizare a terenului pârtiei de schi. Culmea, utilajul a ajuns luni seara la Bistriţa, urmând a fi folosit începând de marţi pentru aceste lucrări. 
 
Victima avea 38 de ani, era căsătorit şi avea doi copii, unul de trei şi altul de cinci ani. Se pare că acesta avea experienţă cu astfel de utilaje. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările