Un tânăr a avut parte de o moarte stupidă, la doar două luni de la nuntă. Acesta abia îşi terminase casa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două echipaje medicale s-au chinuit să-l readucă pe tânăr la viaţă, fără succes FOTO: Bianca Sara Gavrilă
Două echipaje medicale s-au chinuit să-l readucă pe tânăr la viaţă, fără succes FOTO: Bianca Sara Gavrilă

Sâmbătă seara, un tânăr de 20 de ani a murit, după ce a căzut, în cap, de pe motocicleta pe care o testa de unul singur, pe dealurile din localitatea Dumitriţa. Culmea, acesta se căsătorise chiar în iulie, iar de curând finalizase casa în care s-a mutat cu proaspăta soţie.

Incidentul s-a produs la mai puţin de un kilometru de casa victimei, sâmbătă, în jurul orei 21:00. Sâmbătă după-masa, Rafael a luat motocicleta fratelui său pentru a o testa pe dealurile din apropiere. 

Acesta a mers singur, iar la un moment dat, probabil din cauza lipsei de experienţă şi a pământului umed, acesta a pierdut controlul motocicletei şi a fost aruncat la câţiva metri distanţă, într-o groapă, căzând în cap.

Îngrijorat că nu mai ajunge acasă, fratele cel mic al victimei a mers în căutarea sa, găsindu-l la jumătate de oră de la incident, inconştient şi inert. Un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului şi l-a găsit pe tânăr în stop cardio-respirator. În ciuda celor mai bine de 50 de minute de aplicare a manevrelor de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat. 

„La locul intervenţiei echipajele medicale au găsit o victimă (bărbat în vârstă de 20 de ani), în stop cardiorespirator. Imediat, a fost început protocolul de resuscitare, dar din păcate, organismul barbatului nu a răspuns manevrelor aplicate astfel ca a fost declarat decesul acestuia la locul intervenţiei“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa, Cristina Răcilă.

accident motocicleta bistrita  2

Tânărul a fost găsit la câţiva metri de motocicletă (FOTO: Bianca Sara Gavrilă)

Făcuse nuntă cu doar două luni în urmă 

Rafael făcea parte dintr-o familie de penticostali şi se căsătorise în luna iulie a acestui an. Acesta abia terminase casa în case se mutase proaspăta soţie. Tânărul mai avea o soră şi un frate mai mic.

Motocicleta care i-a adus moartea era a fratelui său mai mic, care i-o împrumutase. 

Tânărul era implicat în Biserica Penticostală din Dumitriţa, fiind băiatul conducătorului de biserică (n.r. pastorul secund). Acesta muncea la o fabrică de sticlă.

accident motocicleta bistrita 3

Rafael se căsătorise cu iubita sa în luna iulie a acestui an (FOTO: Arhivă Personală)

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite