VIDEO Imagini şocante cu doi cerbi care agonizează după ce-au fost împuşcaţi. Braconierul admite masacrul: „Stăteau prea fain, dă-i în p**a mea!“

VIDEO Imagini şocante cu doi cerbi care agonizează după ce-au fost împuşcaţi. Braconierul admite masacrul: „Stăteau prea fain, dă-i în p**a mea!“

Cei doi cerbi au fost împuşcaţi unul după altul, la interval scurt FOTO Facebook/ Cătălin Valeriu Boghean

O înregistrare video realizată cu telefonul mobil de un braconier a fost recuperată de un cetăţean şi postată pe Facebook. În imaginile şocante, apar doi cerbi împuşcaţi, iar pe fundal vocea braconierului care se pregăteşte să le taie capurile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Informaţii din mediul silvicultorilor şi vânătorilor arată că, cel mai probabil, filmarea a fost realizată la limita între judeţele Maramureş şi Suceava, în zona Borşa-Cârlibaba. După accent, braconierul arată a fi originar din judeţul Maramureş, dar surse din mediul silvicultorilor, arată că braconierii maramureşeni îşi face deseori de cap în judeţul vecin, în zona pădurilor din Cârlibaba. 

Clipul a fost postat pe Facebook de un cetăţean care a găsit filmarea pe un grup de WhatsApp.

În imagini se văd doi cerbi agonizând, imediat după ce au fost împuşcaţi. Braconierul care a filmat scena îngrozitoare se aude gâfâind în clip. La un moment dat, el admite că nu trebuia să împuşte ambele animale, dar „stăteau prea fain, dă-i în p**a mea!”.

În timp ce animalele agonizau, unul dintre braconieri îi spune celuilalt că ar trebui să le taie gâtul celor doi cerbi. „Hai sâ-i tai grumazul mai întâi”, se aude în înregistare.
   

Potrivit monitorulsv.ro, cazul a ajuns deja în atenţia Poliţiei. Oamenii legii încearcă să stabilească acum sursa iniţială a imaginilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: