Unui bărbat din Baia Mare i-a explodat telefonul în timp ce naviga pe internet. Răspunsul în doi peri al companiei

Unui bărbat din Baia Mare i-a explodat telefonul în timp ce naviga pe internet. Răspunsul în doi peri al companiei

FOTO: antena3.ro

Băimăreanul a mers cu telefonul la compania de la care l-a achiziţionat, iar răspunsul primit l-a lăsat mască. El a promis că va merge la OPC Maramureş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un băimărean a tras o spaimă teribilă, după ce telefonul mobil i-a explodat în faţă în timp ce îl folosea. El spune că aparatul a fost cumpărat în urmă cu doar opt luni şi deşi era în garanţie, nu a primit un telefon la schimb ”până la finalizarea expertizei”. 
 
”Telefonul, model Samsung Galaxy A20e DS SM-A202F, l-am achiziţionat în urmă cu opt luni de la Orange cu banii jos. Nu este un telefon foarte scump, a costat aproximativ 700 de lei. Săptămana aceasta în timp ce îl foloseam pentru că mă jucam, s-a înfocat, l-am pus pe pat şi pur şi simplu a explodat. Am fost la compania respectivă cu produsul deoarece era în garanţie. L-au luat pentru expertiza însă nu mi-au dat telefon pentru utilizare la schimb.  Mi-au spus simplu să îmi cumpăr altul. Le-am cerut să îmi dea în scris că îmi cer să îmi cumpăr alt telefon. Au refuzat.”, a declarat bărbatul pentru Antena 3.
 
Băimăreanul a spus că va merge la Protecţia Consumatorilor, după acest episod nefericit şi în urma răspunsului în doi peri primit de la companie. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările