Un cioban beat a pus pe jar autorităţile după ce a sunat la 112 şi a minţit că a fost atacat şi rănit de un urs

Un cioban beat a pus pe jar autorităţile după ce a sunat la 112 şi a minţit că a fost atacat şi rănit de un urs

FOTO Arhiva Adevărul

Ciobanul a fost amendat pentru că a apelat fără motiv, prin 112, echipele de căutare - salvare. El avea o serie de zgârieturi pe corp, ce-i drept, însă erau produse de la căzăturile provocate de starea bahică în care se afla.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un cioban de la o stână situată în zona Borişte-Igniş din Munţii Gutâi a alertat, în noaptea de joi spre vineri, autorităţile prin 112, susţinând că ar fi fost muşcat de urs, însă acesta suferise de fapt zgârieturi probabil provocate de căzături, el fiind sub influenţa alcoolului, a informat directorul Serviciului Public Judeţean (SPJ) Salvamont Maramureş, Dan Benga.

„Echipa de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureş a ajuns în zona menţionată de cioban. Acesta a fost găsit şi prezenta zgârieturi, probabil provocate de căzături, fiind sub influenţa alcoolului. Poliţia şi Jandarmeria i-au verificat identitatea. I-a fost verificată starea de sănătate de colegii de la Ambulanţa Maramureş şi datorită faptului că nu prezenta probleme medicale a fost dus la stâna unde lucra, de echipa Salvamont, tocmai pentru a nu îl expune unor potenţiale viitoare probleme", a spus Dan Benga.

Potrivit acestuia, ciobanul a fost sancţionat pentru că a apelat fără motiv, prin 112, echipele de căutare - salvare. 

Vă mai recomandăm:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările