O româncă a ajuns vedetă în Italia. Cum a salvat de la sinucidere un bărbat care s-a incendiat în maşina personală

O româncă a ajuns vedetă în Italia. Cum a salvat de la sinucidere un bărbat care s-a incendiat în maşina personală

Maşina în care bărbatul italian şi-a dat foc. FOTO: Torino Oggi

O româncă în vârstă de 43 de ani a salvat de la sinucidere un italian. Bărbatul a încercat să îşi pună capăt zilelor, dându-şi foc în propriul autoturism.

Potrivit publicaţiei Torino Oggi, totul s-a întâmplat în seara zilei de luni, 9 septembrie. Un bărbat în vârstă de 42 de ani, suferind de o decepţie sentimentală, a decis să îşi ia viaţa. În jurul orei 23:00 pe via Parri din localitatea Torre Pellice, bărbatul s-a urcat în maşină şi a dat foc la autovehicul.

Românca, rezidentă în zonă, a văzut maşina în flăcări şi a sunat imediat la 112. După ce l-a observat pe bărbat, l-a scos dintre flăcări şi l-a urcat în maşina ei pentru a-l duce la spital.
 
Italianul a fost transportat iniţial la spitalul din Pinerolo, de unde a fost transportat mai apoi la cel din Torino cu elicopterul. Potrivit medicilor, victima se află în stare gravă, aceasta suferind arsuri pe 45% din suprafaţa corpului.
 
Carabinierii investighează acum cazul, încercând să elucideze motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la actul suicidal. Jurnaliştii din Peninsulă scriu că victima suferise o dezamăgire sentimentală şi de aceea ar fi încercat să-şi dea foc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: