Maramureşean arestat pentru că şi-a incendiat soţia. Bărbatul a aruncat ţuică peste femeie şi i-a dat foc

Maramureşean arestat pentru că şi-a incendiat soţia. Bărbatul a aruncat ţuică peste femeie şi i-a dat foc

Imagine arhivă Sursă foto Shutterstock

Un bărbat din Maramureş a fost arestat preventiv pentru o tentativă de omor, după ce şi-a incendiat soţia. Maramureşeanul a folosit ţuică pentru a-i da foc, iar grozăvia s-a petrecut chiar în ziua de Crăciun.

Perioada sărbătorilor de iarnă a adus incidente deosebit de grave în Maramureş. Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Baia Mare, a aruncat ţuică pe soţia sa, după care a incendiat-o.
 
Totul s-a petrecut în ziua de Crăciun, iar gestul bărbatului a venit în urma consumului excesiv de alcool. Motivele exacte pentru care bărbatul a recurs la un gest atât de barbar nu se cunosc, însă între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan.
 
Femeia a fost transportată la spital în stare foarte gravă, cu arsuri de gradele II şi III, pe o treime din suprafaţa corpului. Medicii au reuşit să îi stabilizeze starea, însă femeia se află sub îngrijiri medicale şi în acest moment, iar în urma întâmplării va rămâne cu traume psihice şi fizice. 
 
La trei săptămâni de la tentativa de omor, magistraţii Tribunalului Maramureş au admis propunerea pentru arestare preventivă, iar băimăreanul a fost dus în arest pentru 30 de zile. Acesta riscă ani de închisoare în cazul în care va fi găsit vinovat. 
 
„Pentru a dispune măsura preventivă a arestării, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice suspiciunea rezonabilă că inculpatul, în data de 25.12.2020, în jurul orelor 17.45, în timp ce se afla împreună cu soţia sa, persoană vătămată, în locuinţa comună din Baia Mare, în cadrul unui conflict generat de consumul de alcool, a aruncat asupra acesteia conţinutul unui recipient de ţuică, după care a incendiat-o, cauzându-i leziuni primejdioase pentru viaţă, respectiv arsuri de gradul II şi III (fostul grad III/IV) pe circa 25-30 % din suprafaţa corpului care necesită pentru vindecare 45-50 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii. Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în comunicatul Tribunalului Maramureş.
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Trei persoane au fost reţinute în legătură cu femeia ucisă şi incendiată în Giurgiu. Care a fost motivul crimei

Psihiatru, despre cazul fetei ucise şi incendiate în Giurgiu: Vorbim de o persoană cu risc mare de recidivă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările