Concerte şi festivităţi de 1 Decembrie

Concerte şi festivităţi de 1 Decembrie

„Iarna Băimăreană“ debutează de 1 decembrie FOTO:Zmenta

Cu doar câteva zile înainte de Ziua Naţională a României, Primăria Baia Mare a pregătit şi programul pentru „Iarna Băimăreană“. Timp de o lună băimărenii se vor putea bucura de diferite concerte sau evenimente pregătite special cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

„Iarna Băimăreană“ va debuta în acest an cu manifestările ocazionate de sărbătorirea Zilei Naţionale a României, în data de 1 Decembrie, când băimărenii sunt aşteptaţi în Piaţa Revoluţiei, unde vor avea parte de o serie de momente cultural- artistice organizate de municipalitate. Între orele 15.00 – 19.00 va avea loc un adevărat regal folcloric. Pe scenă vor urca îndrăgiţii interpreţi: Dinu Iancu Sălăjeanu, Ancuţa Anghel, Florentina şi Petre Giurgi, Petrică Mureşan, Mariana Anghel, Aurel Tămaş, Anuţa Iuga, Florentina Vlad, Ioana Pricop, orchestra Ansamblului Naţional Folcloric Transilvania şi artiştii Titus Perşe. Dumitru Dobrican şi Ileana Bumbar. Alături de copiii care vor fi prezenţi, primarul Cătălin Cherecheş va aprinde iluminatul de pe bradul băimărenilor, care şi în acest an va intra în bătălia pentru titlul de cel mai mare şi mai frumos brad, preconizat a avea peste 30 de metri înălţime. Tot în seara zilei de 1 Decembrie va fi inaugurat şi iluminatul ornamental de sărbători în oraşul nostru. Tinerii în special, dar şi iubitorii muzicii uşoare sunt aşteptaţi să vină la orele serii în Piaţa Revoluţiei unde vor urca pe scenă Andreea Bănică, Iris şi Alb Negru. Manifestările ocazionate de Ziua Naţională a României, debutul Iernii Băimărene, se vor încheia cu un impresionant foc de artificii care va lumina cerul Băii Mari.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările