Un medic din Vişeu de Sus a murit după ce intrat într-o depăşire periculoasă. A murit şi motociclistul pe care l-a spulberat VIDEO

Un medic din Vişeu de Sus a murit după ce intrat într-o depăşire periculoasă. A murit şi motociclistul pe care l-a spulberat VIDEO

Foto: Arhivă

Un medic a murit după ce a intrat într-o depăşire periculoasă şi s-a proptit cu maşina într-un gard. În accident a murit şi un motociclist din Polonia pe care l-a lovit din plin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe camerele de supraveghere din zonă care au surprins momentul accidentului se vede cum medicul aflat la volanul unei maşini puternice intră în depăşire pe linie continuă, chiar în dreptul unei treceri pentru pietoni şi izbeşte în plin un motociclist.
 
În urma impactului, motociclistul este aruncat la zeci de metri distanţă într-o curte. El a supravieţuit impactului, însă a decedat câteva ore mai târziu, după ce a intrat în stop cardiorespirator, în ciuda eforturilor medicilor.

După coliziune, maşina implicată în accident a rupt un gard şi s-a oprit într-o casă.
 
Singura supravieţuitoare a accidentului este o femeie de 48 de ani aflată în maşină, iubita medicului mort. "Fără leziuni grave, stare generală bună, doar şocul psihic care s-a manifestat post accident", mai spune Vasile Pop, director medical SJU Baia Mare.
 
Atenţie, Imagini cu puternic impact emoţional
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările