Ştiinţa Explorări Baia Mare, victorie în faţa Unirii Dej în campionat

Ştiinţa
Explorări Baia Mare, victorie în faţa Unirii Dej în campionat

Explorari, victorie in fata Unirii Dej FOTO:Rares Moise/Adevarul

Ştiinţa Explorări Baia Mare a trecut greu, scor 3-2 de Unirea Dej, într-un meci care a avut loc în Polivalenta Băimăreană. Partida a contat pentru etapa a III-a a campionatului.  După mai bine de două ore de joc, băimărenii s-au impus în extremis, deoarece n-au renunţat niciun moment la luptă, nici măcar atunci când totul părea pierdut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit stiintaexplorari.ro, primul set a fost dominat de dejeni până aproape de final (22-24). Băimărenii au salvat 4 mingi de set şi s-au impus în prelungiri cu 28-26. 

Setul secund a avut o desfăşurare asemănătoare, dejenii fijnd mereu la conducere. Deşi Explorări a revenit din nou spectaculos, de la 18-24 la 22-24, oaspeţii s-au impus cu 25-22. Setul 3 a revenit destul de clar dejenilor cu 25-19. 

În setul 4, câştigat de băimăreni cu 25-22, antrenorii Marius Botea şi Sorin Pop au descoperit formula câştigătoare (Râpeanu, Sangrey, Graham, Socaciu, Bălhăceanu, Klanac şi Olar). Aceiaşi jucători au salvat situaţia şi în decisiv, după ce au fost conduşi cu 13-12, setul revenind gazdelor cu 15-13.

Explorări: Răileanu, Hilarius, Graham, Păştean, Bălhăceanu, Suson, Olar (libero). Au mai jucat: Râpeanu, Socaciu, Klanac, Sangrey. Antrenori: Marius Botea şi Sorin Pop

Unirea Dej: Dascălu, Miroslavjevic, Ilic, Coasă, Dincă, Didorciuc, Kantor (libero). Antrenori: Victor Lazăr şi Tiberiu Szilagy 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările