Şase noi decese cauzate de COVID-19, în ultimele 24 de ore, în Maramureş

Şase noi decese cauzate de COVID-19, în ultimele 24 de ore, în Maramureş

Foto arhivă: FOTO EPA-EFE

Ultimele 24 de ore au dus un bilanţ negru pentru Maramureş: 6 morţi din cauza infectării cu coronavirus. Persoanele decedate aveau vârste cuprinse între 60 şi 79 de ani.

Potrivit Institutului Naţional de Sănătate Publică, în judeţul Maramureş au fost confirmate în ultimele 24 de ore 114 noi cazuri de coronavirus. Pe lângă acestea, 13 persoane au fost retestate pozitiv. Bilanţul total a ajuns la 8.133.
 
De asemenea, 6 persoane cu vârste cuprinse între 60 şi 79 de ani, confirmate cu Covid-19, au decedat. Toate prezentau comorbidităţi, potrivit INSP. 

De la începutul pandemiei şi până în prezent, în Maramureş au fost înregistrate 268 de decese cauzate de noul coronaviurs. 
 
Incenţa cazurilor de coronavirus la nivelul judeţului este de 2.93. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Iohannis, întrebat de ce România are foarte multe decese cauzate de COVID-19: 20 şi ceva de ani, România a fost condusă de PSD

Bilanţ COVID. Număr-record pe pacienţi la ATI: peste 1.200 de persoane, internate în stare gravă. Aproape 10.000 de noi cazuri de infectare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările