Încă 7 decese cauzate de Covid-19 au fost înregistrate în Maramureş

Încă 7 decese cauzate de Covid-19 au fost înregistrate în Maramureş

Foto Shutterstock

În ultimele 24 de ore, în Maramureş au fost confirmate 7 noi decese cauzate de noul coronavirus. Până la data de 30 ianuarie 2021, judeţul a înregistrat un total de 13.571 de îmbolnăviri

De la începutul pandemiei şi până acum în Maramureş au fost înregistrate 527 decese cauzate de Covid-19. Doar în ultimele 24 de ore alte 7 persoane confirmate pozitiv au decedat. Este vorba despre persoane cu vârste cuprinse între 40 şi peste 80 de ani, iar potrivit INSP, acestea au prezentat comorbidităţi.
 
În ultimele 24 de ore au fost confirmate 92 de noi cazuri. În acest moment 257 de pacienţi se află internaţi în spital, iar 13 persoane se află pe ATI. Până acum 2.820 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. În judeţ au fost efectuate 53.797 de teste.
 
De asemenea, echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi poliţişti locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 89 de misiuni.
 
Cele 102 efective angrenate în misiuni au acţionat pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, la verificarea respectării de către persoane a măsurii de carantinare/izolare la domiciliu sau în locaţia declarată, la verificarea respectării de către societăţile comerciale şi persoanele fizice autorizate a interdicţiilor impuse prin legislaţia în vigoare, la respectarea normelor de igienă, de protecţie individuală şi distanţa fizică de protecţie sanitară.
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Bilanţ COVID: Peste 2.600 de cazuri noi în ultimele 24 de ore şi aproape 70 de decese. Câte teste s-au făcut

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările